Johannes Palmqvists väg 7

Johannes Palmqvists väg 7

Slutpris

4 000 000 kr


Stora Mellösa— Örebro

Johannes Palmqvists väg 7


Slutpris
4 000 000 kr

Stora Mellösa— Örebro

Välbyggt enplanshus i lösvirke byggt 2019 om hela 170 kvm

Välkommen till denna underbara villa på Johannes Palmqvists väg 7!

På en lugn återvändsgatan i Stora Mellösa saluförs nu detta nyproducerade 1-planshus. Huset med sina 170kvm boarea inrymmer hela 6 rum och kök varav 4 sovrum.
Vid entrén möts vi av en välkomnande entréhall med ett grått marmorgolv och en platsbyggd sittbänk med intilliggande skjutdörrsgarderob.
Vidare in i huset möts vi av ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en härlig rymd i den öppna planlösningen över kök, vardagsrum och matplats. Från vardagsrummet kan man kliva ut på altanen om 75kvm där kvällssolen förgyller sommarkvällarna. På altanen finns en stor pergola som ger utrymme för både en loungegrupp och ett utespa för upp till fem personer.
Husets största sovrum har försetts med en walk-in-closet där den mörka inredningen mot den vitlaserade ekparketten ger en lyxig känsla.
Två helkaklade badrum där ett av dem har en duschplats medan det andra har både dusch och bubbelbadkar samt direkt utgång till altanen, perfekt för att snabbt kunna gå mellan spabadet och duschen!
Två sovrum är samlade med ett gemensamt allrum/barnrum utanför.
Praktisk tvättavdelning med upphöjda vitvaror för att förbättra arbetshöjden, här finns även tvättho och arbetsbänk med förvaring under.
Från huset kan man gå direkt in i garaget som försetts med klinkergolv med underliggande golvvärme, garageporten är eldriven.

Huset är uppvärmt med Nibe Frånluftsvärmepump som distribuerar värmen genom golvvärme.


Boarea/biarea
170/24 kvm
Driftkostnad
29 006 kr/år
Tomtarea
952 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-07-09

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Johannes Palmqvists väg såldes av oss 2020-07-09. Se alla våra försäljningar i Stora Mellösa samt även på Johannes Palmqvists väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.