Hagvägen 25 / Vintrosa / Örebro

Vintrosa

Slutpris
1 250 000 kr
Referensnummer
105 880
Boarea/biarea
91/90 kvm
Driftkostnad
33 100 kr/år
Tomtarea
1 306 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-08-21
Bostaden är såld!

Denna villa på Hagvägen 25 såldes av oss 2014-08-21. Se alla våra försäljningar i Vintrosa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrosa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

1-plans tegelhus med källare. Boytan är 91 m² på entréplanet samt biyta i källaren på 90 m². Entréplanet fördelas på 4 rum och kök varav 3 sovrum och i källaren finns bl a inrett gästrum/sovrum, dusch/bastu, tvättstuga och separat wc, matkällare samt förrådsutrymmen. Vardagsrum med utgång till uteplats i ett insynsskyddat läge med kvällssol och en trevlig vy över tomten. Stor uppväxt trädgårdstomt, 1.306 m² med bl a äppel- plommon- och päronträd samt krusbär, röda, svarta vinbär, syrenträd vid entrén och jasminbuske vid uteplatsen. Tomten ligger i ett bra läge med baksida som gränsar mot skog. Uppvärmning genom en elpanna - vattenburet system. 1-bilsgarage vidbyggt med huset samt redskapsbod och lekstuga. Huset har ett visst renoveringsbehov. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil och buss till/från Örebro och Karlskoga. I området finns närhet till skog, skola, dagis och Vintrosa centrum med bl a ICA - butik och Pizzeria.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.