Säbygatan 21 / Vintrosa / Örebro

Vintrosa

Slutpris
1 750 000 kr
Referensnummer
108 327
Boarea/biarea
78/78 kvm
Driftkostnad
29 482 kr/år
Tomtarea
969 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plan med källare
Såld
2014-07-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Säbygatan 21 såldes av oss 2014-07-23. Se alla våra försäljningar i Vintrosa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrosa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverat 1-planshus med delvis inredd källare. Totalytan är 156 m2 och fördelas på 4 rum och kök varav 3 sovrum + generösa biytor. Köket är renoverat 2009 med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum. 2 helkaklade badrum ett i varje plan renoverade 2014. Det finns också 2 sovrum på entréplanet och ett stort gästrum/tonårsrum i källaren. Kanonläge med baksida som gränsar mot skog. Fin stensättning till entrén till huset som övergår till altandäck i etage och delvis under tak. Inredd gäststuga/kontor på framsidan tomt perfekt när man har gäster eller för den som jobbar hemifrån. Effektiv uppvärmning genom bergvärme vilket bidrar till lägre driftskostnad. Stor garageuppfart med plats för flera bilar samt carport i anslutning till huset och grovingång till källare. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil och buss till/från Örebro och Karlskoga. I området finns närhet till skog, skola, dagis och Vintrosa centrum med bl a ICA - butik och Pizzeria.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.