Säbygatan 18 / Vintrosa / Örebro

Vintrosa

Slutpris
1 300 000 kr
Referensnummer
33 428
Boarea/biarea
124/83 kvm
Driftkostnad
36 834 kr/år
Tomtarea
1 039 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Säbygatan 18 såldes av oss 2014-10-13. Se alla våra försäljningar i Vintrosa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrosa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Säbygatan 18. Välskött 1 ½-plans med källare på friköpt hörntomt. Boytan är 124 m² på entréplanet samt biyta i källaren på 83 m². Entréplanet fördelas på 3 rum och kök varav 2 sovrum samt duschrum. Övre plan med hall/allrum, 2 sovrum och en separat wc. I källaren finns tvättstuga/dusch, garage, pannrum, matkällare och förrrådsutrymmen. Utgång från vardagsrummet till veranda i syd-/västläge. Trevlig, uppvuxen trädgårdstomt, 1.039 m² med bl a äppel-, päronträd, röda- och svarta vinbär, trädgårdsland och växthus. Uppvärmning genom en pelletspanna med belletsbehållare som rymmer ca 3 ton. I pannan finns även elpatron installerad. 1-bilsgarage i källaren. Huset är välskött men har ett visst renoveringsbehov. Goda kommunikationsmöjligheter med både bil och buss till/från Örebro och Karlskoga. I området finns närhet till skog, skola, dagis och Vintrosa centrum med bl a ICA - butik och Pizzeria.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.