Västra Tomta 329 / Vintrosa / Örebro

Vintrosa - Lantligt läge ca 2,3 km från tätort

Slutpris
3 700 000 kr
Referensnummer
134 431
Boarea
192 kvm
Driftkostnad
34 566 kr/år
Tomtarea
14 619 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
2-plan
Såld
2014-07-16
Bostaden är såld!

Denna villa på Västra Tomta 329 såldes av oss 2014-07-16. Se alla våra försäljningar i Vintrosa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vintrosa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Västra tomta 329. Mindre hästgård i ett lantligt läge med ca 1 km från Vintrosa centrum samt ca 15 km med motorväg till Örebro. En komplett gård för familjen som vill bo kvalitativt, ha möjligheten till hästar och närheten till Örebro. Gården är byggd 2007-2008. Tre st byggnader - Huvudbyggnad i 2-plan på 192 kvm fördelat på 6 rum och kök varav 4 sovrum. Uthus - stall med två boxar, sadelkammare/tvättstuga, höskulle på övre plan och redskapsbod. Uthus - dubbelcarport, förråd, hobbyrum och loft. Tomten är totalt på 14.619 kvm till största delen hagmark samt även belyst ridbana 20 x 40 m. Eget avlopp via 3 kammarbrunn och infiltrationsbädd. Eget vatten via borrad brunn. Huvudbyggnaden värms upp med en frånluftsvärmepump som är kopplad till vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan. Huvudbyggnaden är rymlig, välplanerad och stilrent inredd. HTH - kök med Miele maskiner samt inbyggd kaffemaskin. Vardagsrum på ca 37 kvm med täljstenskamin och utgång till altan med tak samt vidbyggt soldäck runt halva huset. Dusch-/badrum och wc på både entré och övre plan. Bastu.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.