Vattenhindersgatan 1b

Vattenhindersgatan 1b

Slutpris

2 650 000 kr


Lanna— Vintrosa— Lekeberg

Vattenhindersgatan 1b


Slutpris
2 650 000 kr

Lanna— Vintrosa— Lekeberg

Rymligt boende i barnvänliga Lanna!

Välkommen till populära Lanna! Modernt parhus med mycket rymd och högt i tak. Härligt med altan i både söder och väster som ger möjlighet till sol hela dagen och kvällen! På baksidan kan man njuta av spabad och lättskött trädgård med plats för både odling, socialt umgänge och lek.
När man kliver in i huset möts man direkt av en ljus och luftig känsla. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör det enkelt att umgås. Samtliga sovrum har garderober. Dubbla badrum i huset + en separat tvättstuga, perfekt att ha när man lever ett aktivt familjeliv.

Området
Hidinge grundskola finns i närheten och är försedd med ny idrottshall. Intill dagiset Lärkan (placerat i närheten av Vattenhindersgatan), byggs just nu ännu en förskola. Vid bollhallen går bussar som tar dig in till Örebro på ca 20 min. Ett stenkast från gatan erbjuder Lannalodge en 18-hålbana, korthålsbana, pizzeria, gym, spa, padelbanor, skjutbana, hotell och restaurang. På några minuter kan du njuta av naturen i närliggande Kilsbergen.

Önskar du veta mer? - Välkommen att kontakta Malin Browall 0707586207


Boarea
144 kvm
Avgift
7 695 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-28

Mäklarhuset Örebro

Denna parhus på Vattenhindersgatan såldes av oss 2023-06-28. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Vattenhindersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.