Fridhemsvägen / Östantorp / Åtvidaberg

Bygg ditt drömboende!

Slutpris
185 000 kr
Tomtarea
909 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
ÅTVIDABERG BRÄDGÅRDEN 7
Såld
2020-03-30
Bostaden är såld!

Denna tomt på Fridhemsvägen såldes av oss 2020-03-30. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Fridhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östantorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att bygga sitt drömboende på Fridhemsvägen med byggrätt om 250 kvm i byggnadsarea. I priset ingår kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns framdraget till tomtgräns. Här bor du i ett barnvänligt villaområde med närhet till Åtvidsnäs trevliga naturreservat och badplasten vid Bysjön. Sandtagets förskola samt Alléskolan nås med en kort promenad.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.