Kamomillvägen 11

Kamomillvägen 11

Slutpris

2 500 000 kr


Basthagen— Åtvidaberg

Kamomillvägen 11


Slutpris
2 500 000 kr

Basthagen— Åtvidaberg

Trevlig villa i populärt familjeområde!

Välkommen till Kamomillvägen 11!
På återvändsgata i familjekärt område finner du ett lugnt och trivsamt villaboende med en trevlig trädgård och bra boyta om 150 kvm. Bottenvåningen samt övervåningen erbjuder trevliga sällskapsytor och på husets baksida finns ett stort uterum att nyttja från tidig vår till sen höst.
Rymlig bottenvåning med flera sovrum, en stor tvättstuga, ett snyggt duschrum från 2020 med golvvärme och ett praktiskt kök med en anslutande matsalsdel. På bottenvåningen finns även gott om förvaringsutrymmen i form av flera garderober samt en stor klädkammare som idag nyttjas som en walk-in-closet.
På övervåningen finns ett rejält allrum med gott om plats för socialt umgänge eller tv-mys, ett duschrum från 2014 samt ett stort sovrum. Huset är välvårdat och uppvärmt med bergvärme samt är anslutet till fiber.
På tomten finns en trevlig grönska och lättskött gräsmatta samt en stor uppfart och ett garage.

I Basthagen bor du i populärt och familjevänligt område i närheten av Åtvidabergs golfbana och med nära anslutning till trevliga strövområden. Här bor man med kort promenadavstånd till centrala Åtvidaberg samt Basthagens station som effektivt tar dig in till Linköping och tex SAAB.


Boarea/biarea
100/40 kvm
Driftkostnad
32 711 kr/år
Tomtarea
754 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2022-06-11

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Kamomillvägen såldes av oss 2022-06-11. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Kamomillvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.