Kamomillvägen 3

Kamomillvägen 3


Basthagen— Åtvidaberg

Kamomillvägen 3Basthagen— Åtvidaberg

Välskött familjevilla med vacker trädgård!

Välkommen till Kamomillvägen 3!
Här finner ni en pampig och välskött villa i populära Basthagen med en trevlig tomt och perfekta ytor för familjen. Huset är uppfört i 1 och 1/2 plan med ett stort inglasat uterum och en altan med ett härligt spa-bad.
Invändigt finns ett rymligt entréplan med hall, duschrum, praktisk tvättstuga med anslutande klädvårdsrum, två sovrum, ett snyggt och stilrent kök från Marbodal samt en stor matsal med plats för flera gäster. Från matsalen nås även det härliga inglasade uterummet som går att nyttja från tidig vår till sen höst.
På övervåningen finns ett bra utrymme för barnen med två sovrum, wc samt ett rymligt allrum med plats för tv-möbel och soffgrupp.
Utvändigt har huset flera fasad-och takfotslampor vilket ger ett varmt välkomnande under vinterns mörka dagar.
Övrigt på fastigheten finns ett rymligt garage, ett förråd och en stor träaltan med plats för rejäl loungemöbel.

I Basthagen bor du i populärt och familjevänligt område i närheten av Åtvidabergs golfbana och med nära anslutning till trevliga strövområden. Här bor man med kort promenadavstånd till centrala Åtvidaberg samt Basthagens station som effektivt tar dig in till Linköping och tex SAAB.


Boarea
142 kvm
Driftkostnad
51 342 kr/år
Tomtarea
645 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-28

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Kamomillvägen såldes av oss 2022-06-28. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på Kamomillvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad