Norra utsiktsgatan 7 / Utsikten / Åtvidaberg

Trevliga tvåa i Utsikten!

Slutpris
270 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
3 236 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-04-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på norra utsiktsgatan såldes av oss 2020-04-04. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på norra utsiktsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utsikten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Norra Utsiktsgatan 7!
Här bor du en halvtrappa upp i en trevlig tvåa med potential. Lägenheten består av ett härligt original-kök, ett rymligt sovrum med integrerade garderober, helkaklat badrum och ett trevlig vardagsrum med goda ljusinsläpp samt en balkong i söderläge. Kort promenadavstånd till Åtvidabergs kärna och tågstationen där Kustpilen går.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.