Fjällvägen 5 / Gusum / Valdemarsvik

Flytta in i din första egna villa!

Slutpris
1 300 000 kr
Boarea/biarea
ca 91/63 kvm
Driftkostnad
39 005 kr/år
Tomtarea
1 284 kvm
Såld
2020-03-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Fjällvägen såldes av oss 2020-03-27. Se alla våra försäljningar i Gusum samt även på Fjällvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fjällvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Om ni är trötta på storstaden och vill flytta till er egna villa i mysiga Gusum är detta möjligheten för er! Charmigt 30-tals hus där entréplan har blivit renoverat från slutet av 2018 fram tills nu. Fina trägolv i hall och vardagsrum/matsal, mörkt fint kök och en underbar altan på baksidan är några av de saker detta hus erbjuder.

Här har du närhet till en välsorterad mataffär, biograf, pizzeria, simhall samt en skola för årskurs 1-6. Yxingen ligger ca 5 km bort och där finns det både badplats och camping.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.