Åvägen 98 / Johannelund / Linköping

Linköpings finaste kolonistuga?

Slutpris
795 000 kr
Boarea
30 kvm
Arrende
2 091 kr/år
Driftkostnad
2 340 kr/år
Tomtarea
246 kvm
Rum
1 rum
Såld
2020-08-03
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Fjärilsvägen såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Fjärilsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Åvägen 98! Här finner ni en kolonistuga i absolut toppklass och med fridfullt läge längst ned mot Stångån, perfekt för dig som söker en tillflyktsort på bekvämt avstånd. Stugan disponerar över ett stort uterum om 6 kvm med helglasade skjutpartier och invändigt finns gott om socialt utrymme samt ett modernt kök. Kolonilotten erbjuder en vacker trädgård och ett stort altandäck för härliga grillkvällar.
I vackra Ådala koloniområde har du badmöjligheter bara ett stenkast bort och närhet till Johannelund centrum och promenadstråk.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Johannelund

Johannelund ligger i sydöstra Linköping och består till största del av radhus och lägenheter. Johannelund gränsar till Tannefors, Berga, Ekholmen, Vimanshäll och Hejdegården.

Skolor och barnomsorg

I Johannelund finns förskolor, Hagbyskolan 1-6 och högstadieskolan Nya Munken 7-9.

Natur och fritid

Johannelund är ett område som till största del består av flerfamiljshus. Området erbjuder föreningsliv, kolonilotter, ett flertal lekparker och ett mycket trevligt badplatsområde intill Stångån med glasskiosk och volleybollplaner.

Kommunikationer

Från Johannelund tar du dig enkelt in till innerstan med fina cykelleder och goda bussförbindelser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns pizzerior och Johannelund centrum med ett stort serviceutbud, till exempel en stor matvarubutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och flera mindre butiker.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.