Åbylundsgatan 76

Åbylundsgatan 76


Åbylund— Linköping

Åbylundsgatan 76Åbylund— Linköping

Yteffektiv 1:a med låg avgift i populära Åbylund!

Med ett optimalt läge i Åbylund och närhet till både universitetet och city finner ni denna kvadratsmarta etta om 44,5 kvadratmeter. Här bor ni en mycket stabil förening med god ekonomi och tilltalande låga avgifter. Perfekt för exempelvis studenten eller förstagångsköparen!

Lägenheten präglas av goda ljusinsläpp och genomgående fina ytskikt och omfattas av en hall med bra förvaringsmöjligheter, ett funktionellt kök med goda arbetsytor, ett rymligt vardagsrum med fransk balkong och praktisk sovalkov samt ett fräscht badrum. Här kan du flytta in och trivas från första stund!

Här bor du i en förening med god ekonomi och låga månadsavgifter som innefattar värme, vatten och bostadsrättstillägg. För kabel-tv och bredband tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 165 kr/mån. Vidare så erbjuder föreningen bekvämligheter i form av gym, bastu, tvättstugor, övernattningslägenhet, samlingslokal, grillplatser och odlingslotter. Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och garage till låga avgifter. Till lägenheten hör även två bra källarförråd.

I Åbylund bor du i ett lugnt och omtyckt område med stora grönytor och trevliga parker, samtidigt har du nära till centrum och universitetet samt Tornby handelsområde. I området finns även närbutik, frisörer och restauranger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
44.5 kvm
Avgift
2 273 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Åbylundsgatan såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Åbylundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad