Åhagen 1

Åhagen 1

Slutpris

10 500 000 kr


Linköping

Åhagen 1


Slutpris
10 500 000 kr

Linköping

Herrgårdsdröm med strandtomt!

Välkommen till Åhagen 1!
Nu erbjuds en unik möjlighet att förvärva en herrgård uppförd 1870, med en rik kulturhistoria och vackert belägen i lantlig miljö vid Stångåns strand.
Boningshuset, i tre plan och ritat av Per Ulrik Stenhammar, erbjuder generösa och väldisponerade utrymmen för hela familjen, släkt och vänner.
Nuvarande ägare har under 80- och 90-talet renoverat med varsam hand där tidstypiska detaljer har bevarats i kombination med modern standard för ett bekvämt boende.
Stor tomt som till stor del vetter mot ån och det tillhörande badhuset med egen brygga. På tomten finns även två ekonomibyggnader med bland annat garage och två äldre arbetarbostäder.

Unikt och attraktivt strandläge där Stångån och Kinda kanal mynnar ut i Ärlången som är en populär fiske- och badsjö.
I Landeryd kombineras ett lantligt läge med fantastisk natur varvat med närheten till Linköping och Hjulsbro med dess service och utbud.

Välkommen att anmäla dig för visning!

Säljaren har för avsikt att sälja med friskrivningsklausul. Fastigheten överlåtes besiktigad och med dolda-fel-försäkring.


Boarea/biarea
325/88 kvm
Driftkostnad
48 680 kr/år
Tomtarea
9 284 kvm
Rum
10 rum (4-6 sovrum)
Såld
2023-01-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.