Ånestadsgatan 21D / Johannelund / Linköping

Radhus i populära Ånestad

Slutpris
3 051 803 kr
Boarea
103 kvm
Driftkostnad
28 627 kr/år
Totalareal
190 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-26
Bostaden är såld!

Denna radhus på Ånestadsgatan såldes av oss 2017-10-26. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ånestadsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Ånestadsgatan 21 D!
Nu har ni chansen att förvärva detta välplanerade radhus i populära Ånestad! 103 kvm fördelat på fyra rum och kök. Entréplan innehåller kök, gästtoalett och ett härligt vardagsrum med öppen spis. Från vardagsrummet når du bostadens trädgård med ett härligt västerläge. Övre plan innehåller tre sovrum och ett mindre badrum.

När du köper detta radhus blir du medlem i en välskött samfällighetsförening som heter Tranan där ni har tillgång till gemensamma grönytor och byggnader, 52 fastigheter hjälps åt med områdets skötsel och kostnader.

Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till förskola, skola (ca 500 m till skolan Nya Munken och ca 300 m till Ånestadsskolan), mataffär och endast 10 minuters cykelväg till Linköpings stadskärna.

Byggnaden är till stor del i originalskick och har renoveringsbehov.

Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration