Batterigatan 11

Batterigatan 11

Slutpris

3 400 000 kr


Södra Ekkällan— Linköping

Batterigatan 11


Slutpris
3 400 000 kr

Södra Ekkällan— Linköping

Fantastisk 4:a högst upp i huset med balkong i bästa söderläge!

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade 4:a om 102 kvadratmeter i eftertraktade Södra Ekkällan med ett optimalt läge högst upp i huset med stor balkong i bästa söderläge! Fastigheten är modern med byggår 2015 och är utrustad med hiss som utgör en stor bekvämlighet. Lägenheten håller genomgående hög standard med lyxiga detaljer såsom ett exklusivt och påkostat kök från Marbodal, solskyddsfilm på söderliggande fönster samt tvättmöjligheter i både tvättmaskin och torktumlare. Vidare så erbjuder lägenheten fönsterpartier i två väderstreck som i kombination med den delvis öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum medför goda ljusinsläpp.

Här möts ni av en välkomnande hall med klinkergolv som sedan övergår till ett läckert parkettgolv i ek som är genomgående i bostaden. Här finns goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderob med spegeldörrar. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten vilket medför en bra planlösning. Det påkostade och smart planerade köket från Marbodal med köksö har gott om förvaringsmöjligheter i köksluckor och skafferi. Köket är i snyggt utförande med ljusa luckor och vitt kakel ovan arbetsytor i delvis rostfritt utförande och delvis laminat. Den maskinella utrustningen i köket består av integrerad diskmaskin, fullstor rostfri kyl och frys, induktionshäll (2020), fläkt och integrerad ugn samt micro. Köket har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet vilket medför en härlig rymd och en trevlig social planlösning. Från köket nås även den rymliga balkongen i bästa söderläge med många soltimmar. Här kan du spendera fina dagar som kvällar och njuta av den härliga utsikten som bostadens höga läge medför. Vardagsrummet är rymligt med plats för större soffgrupp, tv-bänk och middagsbord. Här får du även goda ljusinsläpp från större fönsterparti.

Helkaklat badrum utrustat med WC, handfat i kommod, spegelskåp, inglasad dusch och handdukstork. Här finner du även bekvämligheter i form av tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och väggfasta badrumsskåp som medför extra förvaringsmöjligheter. Bostaden har utöver detta badrum även en praktisk gäst-wc med klinkergolv, utrustad med handfat, spegel, wc och väggfast badrumsskåp. Vidare så erbjuder bostaden tre bra sovrum där två erbjuder goda förvaringsmöjligheter i rymliga skjutdörrsgarderober och där det tredje har direkt anslutning till en rymlig klädkammare.

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, kallvatten, tv, bredband och bostadsrättstillägg. Vidare så erbjuder föreningen cykelförråd, barnvagnsförvaring, städrum, övernattningsrum med badrum och kök samt miljöstationer med källsortering i nära anslutning till husen.

Södra Ekkällan är ett eftertraktat och trevligt område med närhet till såväl stan som naturen. Här bor du ett stenkast ifrån Tinnerö Eklandskap med dess vackra promenadstråk och med endast en 15 minuters promenads avstånd till innerstaden. För dig som gillar motion finns även en aktivitetspark i närheten med planer för både basket och fotboll. Vad gäller närservice så finns det att tillgå i form av en större matbutik, restauranger och gym.


Boarea
102 kvm
Avgift
4 804 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2022-06-29

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Batterigatan såldes av oss 2022-06-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Batterigatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.