Getbäcksgatan 6 / Tornhagen / Linköping

Villa med dubbelgarage i familjevänliga Tornhagen

Slutpris
8 060 000 kr
Boarea/biarea
178/62 kvm
Driftkostnad
43 592 kr/år
Totalareal
1 093 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-11-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Getbäcksgatan såldes av oss 2018-11-23. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Getbäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tornhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här ges tillfälle att förvärva en familjevänlig villa i attraktiva Tornhagen.
Villan är i två plan där ovanvåningen inrymmer Marbodal-kök, helkaklat badrum, två sovrum varav ett med egen utgång till inglasat uterum samt ett stort vardagsrum i vinkel öppet mot matsal och utgång till inglasat uterum. Entréplanet omfattar entréhall med plats för avhängning, två sovrum, helkaklad wc, relaxrum med bubbelbadkar, tvättstuga med bastu. Stenlagd uppfart med plats för flera bilar samt även ett stort dubbelgarage.
Här bor ni i ett attraktivt område nära till skola och förskola, med promenadavstånd till centrum, Tornby handelsområde med dess utbud och Ryds motionscentrum.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration