Järdalavägen 10 B

Järdalavägen 10 B


Ekholmen— Linköping

Järdalavägen 10 BEkholmen— Linköping

Välplanerad 2:a i omtyckta Ekholmen!

Nu ges chansen att förvärva denna välplanerade och insynsskyddade tvåa i omtyckta Ekholmen med solig balkong i bästa söderläge. Lägenheten har ett härligt genomgående ljus och mycket goda förvaringsmöjligheter.

Bostaden omfattar ett praktiskt och funktionellt kök med bra arbetsytor, ett rymligt vardagsrum med gott ljusflöde, ett fräscht badrum med tvättmöjligheter, ett stort sovrum med förvaringsmöjlighet i flertalet garderober, samt en rymlig hall. Utöver detta erbjuds en trivsam balkong i soligt söderläge.

Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar värme, vatten, kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom tvättstugor, cykelförråd, hobbyrum och uthyrningslägenhet. Till lägenheten hör också ett bra förråd i entréplan.

I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
67 kvm
Avgift
3 529 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-08

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Järdalavägen såldes av oss 2023-11-08. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Järdalavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad