Palmaers gata 28 / Ryd . / Linköping

Slutpris
5 000 000 kr
Boarea/biarea
174/176 kvm
Driftkostnad
39 855 kr/år
Tomtarea
806 kvm
Rum
4 rum (3-5 sovrum)
Såld
2016-11-07
Bostaden är såld!

Denna villa på Palmaers Gata såldes av oss 2016-11-07. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Palmaers Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ryd . är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Unik och stor 70-talsdröm om ca 350 kvm plus garage på insynsskyddad hörntomt på höjd med kringliggande växtlighet. För er som söker svängrum, stora sällskapsytor, många sovrumsmöjligheter och det lilla extra av det mesta, välkomna då till Palmaers Gata 28. En bevarad originalstandard - en tidsresa tillbaka till 70-talets mode. För er som vill bevara eller förädla är detta en riktig pärla.

Entréhall med wc och klädkammare, "U-format" kök med matplats vidlagt det stora vardagsrummet med perspektiv fönster och ljusinsläpp från tre väderstreck. Vidare via passagen bort mot bostadens sovavdelning med tre stora sovrum med tillhörande klädesförvaring och helkaklade badrum.

Nedre plan möts man direkt av den generösa gillestuga med öppen spis och möjlighet till flera möblerbara delar. Tv-rum alternativt tonårssovrum med tillhörande klädkammare samt intilliggande wc. Hobbyrum som är delbart och vidare till groventré/förråd som leder er vidare ut till det vidbyggda garaget. Tvättstuga med relax-del såsom dusch och bastu, i övrigt ytterligare ett par förråd och ett apparatrum för fjärrvärmen.

Charmig trädgårdstomt med flertalet fruktträd och i övrigt berikad växtlighet som omger tomten med flera uteplatser som täcker hela dagens varma soltimmar. Större uteplats stenlagd av skiffer i vinkelhörn på huset med tillhörande eldstad. Uteplats även där med skiffersten utplacerad på tomten som i en Berså omgiven samt med kvällssol.

Lugn adress i Ryd med cykelavstånd till stadskärnan, Mjärdevi, US samt goda bussförbindelser.

Välkomna!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration