Storgården 27

Storgården 27

Slutpris

1 095 000 kr


Skäggetorp— Linköping

Storgården 27


Slutpris
1 095 000 kr

Skäggetorp— Linköping

Välskött och ljus gaveltrea med fönster i 3 väderstreck!

Äntligen ges chansen att förvärva denna rymliga gaveltrea i en av Linköpings absolut bästa föreningar. Här erbjuds en mycket trivsam lägenhet med både en traditionell balkong i soligt söderläge samt en fransk balkong som nås från ett av bostadens två sovrum. Lägenhetens läge med fönsterpartier i tre väderstreck medför ett mycket bra ljusflöde genomgående vilket verkligen ger bostaden ett extra lyft! Här trivs man från första stund!

Lägenheten omfattar ett fräscht och delvis renoverat kök med ny fullstor kyl och frys (2020), ett ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och access till solig balkong under tak, två bra sovrum där det ena erbjuder förvaring i garderober samt klädkammare och där det andra har tillgång till fransk balkong, ett badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin och en praktisk gäst-wc.

Här bor du i en välskött och ekonomiskt trygg HSB-förening med mängder av faciliteter för dess medlemmar, så som biltvättshall, gym, bastu, hobbylokaler, samlingslokal, cykelförvaring och övernattningsrum. Till bostaden hör även ett rymligt förrådsutrymme på vinden. Närhet till såväl Tornby handelsområde, universitet och till centrum. I närområdet finns affärer, skola, förskola och Rydskogen med dess omtyckta strövområden och motionsanläggning. Här erbjuds låga månadsavgifter där allt utom el ingår men som ändå är kraftigt rabatterad genom att föreningen har installerat solceller.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
89 kvm
Avgift
5 022 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2022-10-10

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Storgården såldes av oss 2022-10-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Storgården.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.