Grönpeppargränd 14 / Mantorp / Mjölby

Rymligt familjehus!

Slutpris
2 710 000 kr
Boarea
154 kvm
Driftkostnad
35 600 kr/år
Tomtarea
623 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2019-08-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Grönpeppargränd såldes av oss 2019-08-26. Se alla våra försäljningar i Mantorp samt även på Grönpeppargränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grönpeppargränd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Grönpeppargränd 14
Det här idealiska familjehuset om 1,5 plan och 154 kvm uppfördes 1990 och erbjuder stora sociala ytor på både bottenvåning samt ovanvåning. Modernt badrum med lyxdusch, gästtoalett, fullutrustat kök från 2014 och tvättstuga från 2018. Dessutom finns här hela fem sovrum, ett trevligt uterum för sena sommarkvällar, carport och en lättskött tomt. Huset har senaste åren genomgått stora förbättringar såsom luftvärmepump på ovanvåning för behagligare inomhusklimat, avfuktare i krypgrunden samt frånluftsvärmepanna . Här finns även gott om förvaring genom flera klädkammare och förråd i anslutning till carporten.

Här bor du i ett familjevänligt område med gångavstånd till Mantorps grundskolor och station samt endast 20 minuters bilfärd till Linköping city .
Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten