Heleneborgsgatan 32

Heleneborgsgatan 32

Slutpris

5 050 000 kr


Hallberga— Norrköping

Heleneborgsgatan 32


Slutpris
5 050 000 kr

Hallberga— Norrköping

Villa med pool och hörntomt i populära Hallberga!

Nu saluförs en fin 1,5 plans villa i barnvänligt område!

Huset bjuder utvändigt på ett härligt insynsskyddat poolområde med saltvattenpool från Folkpool med tillval som behaglig trappa ner i vattnet. I anslutning finner ni en stor uteplats i västligt läge under tak där man kan njuta av varma sommarkvällar sent in på småtimmarna.

Entréplanet bjuder på en välkomnande hall samt stora sociala ytor med ett stort vardagsrum med matsalsdel som, om man önskar, kan göras om till ytterligare ett sovrum eller kontor. Fint kök i ljusa färgval med ett burspråk som ger ett tilltalande ljusinsläpp. Vidare bjuder entréplanet på två sovrum, badrum samt groventré med tvättstuga samt förrådsdel.

Övervåningen med sitt ryggåstak ger en bra rymd i rummen. Ett sovrum med tillhörande badrum samt ett allrum som även de med enkelhet kan göras om till ett sovrum. Smart förvaring i kattvindarna.

Här bor man i en välskött villa med låga driftkostnader! I angivna kostnader för el är poolens uppvärmning mellan april-oktober medräknad!

I Hallberga/Eneby är det inte långt till något. I området finns det flertalet förskolor och skolor samt idrottsliv. 5 minuter bort finner ni Eneby centrum för den bekväma handeln med service och ICA-butik. Vill ni handla mer och med större utbud finns de goda kommunikationer till både city och shoppingcenter i form av bussar samt spårvagnar. Bra promenadstråk i Hallbergaskogen annars är det inte långt till fina Himmelstalund med stora grönskande områden.

Här kan man med enkelhet trivas!

Välkommen att anmäla ert intresse!


Boarea
171 kvm
Driftkostnad
29 100 kr/år
Tomtarea
589 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-07-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Heleneborgsgatan såldes av oss 2021-07-22. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Heleneborgsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.