Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Norrköping

Din mäklare i Norrköping

Ska du köpa eller sälja en bostad? Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder.
Våra mäklare kan Norrköping, Finspång och Söderköping.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, smidigt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång har erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Med Mäklarhusets verktygslåda finns allt som du som kund önskar dig i din bostadsaffär. Från gemensamt, rikstäckande bevakningsregister, våra smarta annonspaket, helhetslösningar gällande försäkringar, exklusiva fototjänster med HD-kvalité, digital provmöblering, ritningar i 2D och 3D samt virtuella visningar. Utöver detta får ni engagerade mäklare som lyckas med din affär på bästa sätt!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig!

Mäklarhuset Norrköping
Besöksadress: Drottninggatan 40
602 24 Norrköping
Visa öppettider
Mäklarhuset Norrköping
Öppettider & hitta

Ni hittar oss här:
Drottninggatan 40
602 24 Norrköping

Mån-Tor 09:00-17:00
Fre 09:00-17:00

Har ni andra frågor? Vänligen kontakta oss.
Tel: 011-24 79 70
E-post: norrkoping@maklarhuset.se


Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Aktuella försäljningar

Visa alla 15
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering
Hitta till oss