Din mäklare i Norrköping

Mäklarhuset NorrköpingBesöksadress

Drottninggatan 40 602 24 Norrköping

Söker du en mäklare i Norrköping, Finspång eller Söderköping som har koll på bostadsmarknaden? Våra erfarna mäklare guidar dig tryggt genom hela din bostadsaffär. Med god lokalkännedom, stark marknadsföring och ett väl utvecklat kontaktnät har vi de bästa förutsättningarna för att hjälpa våra kunder till riktigt bra affärer.

Vi vill att du ska känna dig trygg i våra händer och vi sätter alltid trygghet och kvalitet i fokus när du ska göra ditt livs största affär. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. För oss på Mäklarhuset är det alltid du som kund som står i fokus! Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, smidigt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

VÅRA MÄKLARE KAN NORRKÖPING, FINSPÅNG OCH SÖDERKÖPING

Vi lång har erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har resulterat i att vi år efter år har haft en kundnöjdhet i toppklass.

Med Mäklarhusets verktygslåda finns allt som du som kund önskar dig i din bostadsaffär. Från gemensamt, rikstäckande bevakningsregister, våra smarta annonspaket, helhetslösningar gällande försäkringar, exklusiva fototjänster med HD-kvalité, digital provmöblering, ritningar i 2D och 3D samt virtuella visningar. Utöver detta får ni engagerade mäklare som lyckas med din affär på bästa sätt!

Mäklaruhset Norrköping
Mer från oss

Kundrecensioner

4,8

Kan varmt rekommendera. Jag sålde med fullmakt en släktings lägenhet och bad om en paketlösning för röjning, städ och försäljning, vilket Robert löste jättesmidigt. Proffsigt och seriöst bemötande gjorde att hela processen kändes trygg.
Karin Gibson
Rekommenderar starkt mäklarhuset och Robert som höll i försäljningen av min lägenhet, snyggt proffsigt från första mötet till avslut. Tvekar inte att anlita dej igen vid kommande försäljningar!
Andreas Friberg
Använde oss av mäklarhuset både vid försäljning av våran bostad samt köp av ny bostad. Fantastiska mäklare, lyhörda och alltid lättillgängliga. En trygghet att ha mäklarhuset vid sin sida hela vägen. Bättre mäklare finns inte! Stort tack till Lisa, Erik och Simon som hjälpte oss hela vägen från att vi sålde till att vi köpte nytt.
Frida Widell
Robert och Erik är kanon.
Daniel Sydhammar Vå
Vi kan varmt rekommendera Lisa Engberg. Hon gjorde ett fantastiskt jobb när vi sålde vår lägenhet. Lisa är trevlig, professionell, varm och pålitlig!
Maria Örnvall
Vi är oerhört nöjda med Mäklarhuset och med Robert Willman Borviks arbete med vår försäljning. Proffesionellt och vänligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera dem.
Maria Segervall Norr
Mäklarhuset och Simon har gjort kanonbra jobb både vid köp och försäljning för mig! Service från första sekund till tillträde och överlämning!
Anders Wihag
Mkt trevligt och proffsigt bemötande fick jag när de värderade min bostad!
Joakim Johansson
Smidig och rolig process från sälj till köp! Rekommenderas starkt!
Filip Lind
Vi fick hjälp med våran försäljning av våran lägenhet från fantastiska Lisa på Mäklarhuset i Norrköping. Vi rekommenderar Lisa varmt till alla som går i försäljningstankar! Proffsig, hjälpsam & enkel att få tag i vad det än gällde. Grym service! Och kommer verkligen ta hjälp av henne i framtiden vid eventuella köp och försäljningar. Bästa bästa Lisa!
Mimmi Lundgren
Väldigt nöjd med den hjälp jag fick vid försäljning av min bostad. Mäklarhuset är ett självklart val även för framtida försäljningar!
Robert Nilsson
Sålde vårt hus via Mäklarhuset. Trevlig mäklare som hjälpte oss steg för steg genom försäljningen, och höll oss löpande informerade.
Henrik Caesar
Har anlitat Simon på mäklarhuset 2 gånger och han har båda gångerna överträffat mina förväntningar.
Rikard Tufvander
Har sålt och köpt ett antal objekt genom Simon Petersson genom åren och är väldigt nöjd i allt från små detaljer till slutpris. Rekommenderas starkt!
Rickard Jonsson
Fantastisk arbetsplats!
Matilda Janzen
Otroligt professionellt bemötande och en vilja att göra kunden nöjd. Haft med tre av mäklarna att göra och alla tre uppfyller och överträffar mina förväntningar.
Stefan G Larsson-Fritz

Hitta till oss


Mäklarhuset Norrköping Drottninggatan 40 602 24 Norrköping

Öppettider


Mån-Fre 09:00-17:00

BOKA FRI VÄRDERING


Vi på Mäklarhuset är din lokala mäklare i Norrköping, Finspång och Söderköping. Har du frågor kring bostadsmarknaden eller vill du veta värdet på din egen bostad? Hör av dig till oss så guidar våra fastighetsmäklare dig rätt.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Norrköping/Finspång/Söderköping.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.