Matilda Janzén - Affärs- och säljstöd i Norrköping

Min centrala roll på Mäklarhuset är att ta emot och ta väl hand om dig som kund. Jag har flera års erfarenhet inom bland annat restaurangbranschen och har arbetat som receptionist och butikssäljare. Jag har ett genuint intresse av att finnas till för andra människor. Min vision är att du som kund ska känna dig välkommen och framförallt trygg i din affär med oss.

Mer om mig och min yrkesroll

Vidare hjälper jag mäklarna i deras vardagliga arbete och är även ansvarig för sociala medier och marknadsföring. Under flera år har jag frilansat som fotograf med fokus på bröllop och familjefotograferingar. Kreativitet ligger mig varmt om hjärtat, att skapa med bild och form, fotografera och skriva. Med min kreativa ådra utformar jag Mäklarhusets marknadsföring via sociala medier.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Matilda Janzén Affärs- och säljstöd
Matilda Janzén

Affärs- och säljstöd

Kontor: Norrköping
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.