Matilda Janzén - Assistent / Kontorsansvarig i Norrköping

Som mäklarassistent är jag mäklarnas högra hand i deras dagliga arbete, genom försäljningsprocessen. Jag har flera års erfarenhet av olika typer av serviceyrken och har ett genuint intresse av att finnas till för andra människor. Att du som kund känner dig välkomnad och framför allt trygg i din affär med oss, är av högsta prioritet för mig.

Mer om mig och min yrkesroll

Kreativitet ligger mig varmt om hjärtat, att skapa med bild och form, fotografera och skriva. Jag har i flera år frilansat som fotograf med fokus på bröllop och porträttfotografering. Med min kreativa ådra bär jag ansvaret för utformningen av vår marknadsföring i sociala medier.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Matilda Janzén, assistent / kontorsansvarig i Norrköping
Matilda Janzén

Assistent / Kontorsansvarig

Kontor: Norrköping
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.