Simon Petersson - mäklare i Norrköping

Då fastighetsmäklaryrket är en livsstil och inte ett arbete bör man älska det man gör, vilket jag gjort varje dag sedan min registrering 2012 efter studier vid Malmö Universitet. Med tydlig målsättning, byggkunskap och envishet har jag blivit framgångsrik inom yrket där jag redan förmedlat över 900 bostäder i Norrköping med omnejd under min yrkeskarriär.

Bakgrund

Redan som 18-åring startade jag mitt första företag, året var 2005. Företaget blev en succé. Under flera år arbetade jag med att utbilda inom försäljning och att utveckla medarbetarna. Senare tog jag beslutet att sälja företaget och sadla om till fastighetsmäklare, vilket jag är väldigt glad för att jag gjorde.

Under mina år i branschen har jag samlat på mig erfarenhet av alla olika typer av försäljningar, vilket hjälper mig att kunna skräddarsy varje försäljning utifrån kundens unika behov. Jag har även erfarenhet av att arbeta med försäljning av nyproduktion, nybildning och kommersiella fastigheter.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Simon Petersson, mäklare i Norrköping
Simon Petersson

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrköping
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.