Mäklare i Norrköping

Simon Petersson

Simon Petersson

Simon Petersson

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Norrköping

Mäklare i Norrköping

Simon Petersson

Då fastighetsmäklaryrket är en livsstil och inte ett arbete bör man älska det man gör, vilket jag gjort varje dag sedan min registrering 2012 efter studier vid Malmö Universitet. Med tydlig målsättning, byggkunskap och envishet har jag blivit framgångsrik inom yrket där jag redan förmedlat nästan 800 bostäder i Norrköping med omnejd under min yrkeskarriär.

Bakgrund

Redan som 18-åring startade jag mitt första företag, året var 2005. Företaget blev en succé. Under flera år arbetade jag med att utbilda inom försäljning och att utveckla medarbetarna. Senare tog jag beslutet att sälja företaget och sadla om till fastighetsmäklare, vilket jag är väldigt glad för att jag gjorde.

Under mina år i branschen har jag samlat på mig erfarenhet av alla olika typer av försäljningar, vilket hjälper mig att kunna skräddarsy varje försäljning utifrån kundens unika behov. Jag har även erfarenhet av att arbeta med försäljning av nyproduktion, nybildning och kommersiella fastigheter.

HittaMäklare
5.0Hitta till oss


Mäklarhuset Norrköping Drottninggatan 40 602 24 Norrköping

Öppettider


Mån-Fre 09:00-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.