Gulsippevägen 1

Gulsippevägen 1

Slutpris

4 350 000 kr


Hjulsbro— Linköping

Gulsippevägen 1


Slutpris
4 350 000 kr

Hjulsbro— Linköping

Fantastisk möjlighet att skapa ditt eget drömhem i trygga och familjevänliga Hjulsbro

Välkommen till Gulsippevägen 1 och denna rymliga villa, belägen i det gemytliga och familjevänliga området Hjulsbro.

Med sina 132+132 kvadratmeter fördelade över ett plan med källare erbjuder denna bostad en mängd utrymmen att anpassa helt efter dina egna önskemål och skapa ditt drömhem.

Från den inbjudande hallen möts du av ett boende som andas hemtrevnad och charm. De öppna och ljusa sociala ytorna skapar en luftig atmosfär perfekt för avkoppling och samvaro med nära och kära.
Denna villa är idealisk för den växande familjen eller för den som värdesätter flexibilitet, med möjlighet till inte mindre än fyra sovrum som erbjuder gott om utrymme för alla.

Utanför huset erbjuder den välkomponerade och grönskande trädgården en härlig miljö för lek, avkoppling och trädgårdsarbete. På tomten finns även ett garage.

Området är perfekt för barnfamiljer med närhet till skolor, matbutik, vatten och grönområden. Här kan du njuta av en lugn och trygg miljö samtidigt som alla bekvämligheter finns inom räckhåll.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
132/132 kvm
Driftkostnad
46 400 kr/år
Tomtarea
772 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Gulsippevägen såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Gulsippevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.