Erik Sundell - mäklare i Norrköping

Mitt namn är Erik Sundell och jag arbetar som fastighetsmäklare på Mäklarhuset Norrköping. Jag är en tävlingsmänniska och resultat är min största drivkraft. Mitt mål är att alltid ha nöjda kunder och att skapa långvariga kontakter och relationer. Vill du sälja din bostad, har funderingar om marknaden eller helt enkelt vill värdera ditt hem - tveka inte på att höra av er till mig.

Mer om mig

Jag har ett stort idrottsintresse, så när jag inte arbetar spenderar jag helst tid på fotbollsplanen. Mina främsta egenskaper är min optimism och att jag gör allt med ett leende på läpparna. Det viktigaste i mitt dagliga arbete är att sätta dig som kund i fokus!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Erik Sundell, mäklare i Norrköping
Erik Sundell

Fastighetsmäklare

Kontor: Norrköping
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.