Filip Karlsson - mäklare i Norrköping

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (67 omdömen)

Jag är uppväxt i Norrköping och har stenkoll på staden och dess omnejd. Innan jag blev mäklare har jag hunnit med att göra en hel del olika äventyr, allt från butikssäljare till analytiker på ett av Sveriges största och mest framgångsrika företag. En blandad mix av allt från försäljning till mer strategiska arbetsuppgifter vilket passar perfekt som grund för en lyckad mäklarkarriär.

Filip Karlsson - Hur arbetar jag?

Jag lägger allt fokus på mina kunder och har en utarbetad strategi som jag vet fungerar utmärkt! Jag arbetar proaktivt och ser till att du som säljare har koll på alla delar i affären. Alla bostadsaffärer skiljer sig åt men ramverket är oftast detsamma. Med mig som mäklare kan du välja om du vill vara med och påverka olika delar i affären eller bara luta dig tillbaka och låta mig sköta resten!

Filip Karlsson - En jordnära mäklare

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Filip Karlsson Fastighetsmäklare
Filip Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrköping
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping