Lisa Engberg - mäklare i Norrköping

Min största personliga styrka är mitt engagemang och min drivkraft att alltid jobba mot att få en guldstjärna i kanten av mina kunder i alla försäljningar. Jag är en person som är oerhört ambitiös, nyfiken och lyhörd, som i denna bransch, blir ett vinnande koncept för att kunna nå maximala resultat.

Mer om mig

Jag älskar mitt jobb och brinner för att hjälpa dig med din livs viktigaste affär. Du som kund ska alltid känna att du kommer i första rummet och att du har mitt fulla stöd genom hela processen. En bostadsaffär är ett stort steg i livet och jag vill att mina kunder ska känna ett stark förtroende för mig såväl som mäklare som person. Allt gott!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Lisa Engberg, vd / mäklare i Norrköping
Lisa Engberg

VD / Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor: Norrköping
Mina pågående försäljningar

Visa fler
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.