Billy Johansson - mäklare i Norrköping

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (23 omdömen)

Efter nästan femton års arbete inom byggbranschen i roller från allt som snickare, arbetsledare till projektchef och säljansvarig valde jag att justera min affärsmässiga inriktning. Då jag alltid varit mer intresserad av det personliga mötet och affären i sig än själva produktionen kändes jobbet som fastighetsmäklare självklart.

Mer om mig

I min roll som fastighetsmäklare kan jag verkligen dra nytta av mina erfarenheter från bygg och fastighetsbranschen, med många möten och kontaktytor, spännande och ibland lite mer komplicerade affärer är min målsättning att alltid komma i mål med mycket nöjda kunder. Känn frihet att kontakta mig inför er kommande försäljning.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Billy Johansson Fastighetsmäklare
Billy Johansson

Fastighetsmäklare

Kontor: Norrköping
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping