Smedstugugatan 9 B

Smedstugugatan 9 B

Slutpris

1 495 000 kr


Haga— Norrköping

Smedstugugatan 9 B


Slutpris
1 495 000 kr

Haga— Norrköping

Välkommen till Smedstugugatan 9B!

Här finner ni en mycket trevlig tvåa om totalt 51 kvadratmeter i gott skick med en vacker kombination av industriel och modern design.
Köket håller en bra standard med fräscht utseende och integrerade vitvaror såsom inbyggd ugn, mikro, kyl/frys samt spishäll. Lägenhetens rymliga vardagsrum har plats för stor soffa, tv bänk samt matgrupp, här finns även utgång till lägenhetens balkong som erbjuder många soltimmar. Badrummet har ytskikt av keramik på både golv och väggar, kommod och väggspegel.

Riksbyggens Norrköpingshus nr 8 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. Föreningen har totalt 440 lägenheter som är upplåtna med bostadsrätt, vilket gör föreningen till den största i området.
Från Smedstugugatan 9B har du goda kommunikationer in till centrum och med cykel tar det bara ett par minuter. Kostnadsfri parkering på gatorna. Närhet till fina promenadstråk och
Himmelstalundsfältet som ligger på gångavstånd.

Varmt välkommen att lämna ditt intresse till Billy Johansson, Mäklarhuset 072-1781190


Boarea
51 kvm
Avgift
2 577 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1
Såld
2022-06-07

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Smedstugugatan såldes av oss 2022-06-07. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Smedstugugatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.