Jesper Melvinger - Konsult i Norrköping

År 2018 tog jag beslutet att ge mig in i fastighetsmäklarbranschen. Ett beslut jag är mycket glad över idag, när jag nu efter ett par år som mäklarassistent arbetar som Fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Norrköping & Finspång med omnejd.

Mer om mig

Utöver mitt arbete på Mäklarhuset så har jag på fritiden mitt stora intresse idrott, med en bakgrund av en elitsatsning inom Kanot på landslagsnivå har jag bland annat samlat på mig många medaljer på både Svenska & Nordiska Mästerskapen samt många träningstimmar. Idag utövas idrottsintresset främst genom många timmar i Padel-hallen eller som fotbollssupporter.

Kontakta oss på Mäklarhuset!

I mitt yrke arbetar jag varje dag för att förmedla känslan av trygghet och engagemang till våra kunder! Kontakta gärna mig inför din bostadsaffär!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jesper Melvinger, konsult i Norrköping
Jesper Melvinger

Konsult

Kontor: Norrköping
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Norrköping

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.