Lilla Ålö Talludden 1

Lilla Ålö Talludden 1

Slutpris

7 800 000 kr


Gryt— Valdemarsvik

Lilla Ålö Talludden 1


Slutpris
7 800 000 kr

Gryt— Valdemarsvik

Sommaridyll vid svårslaget läge i Gryts Skärgård!

Välkommen till Lilla Ålö Talludden 1 i Gryts Skärgård. Här kan hela familjen njuta av allt vad skärgårdslivet har att erbjuda! Andas in den friska skärgårdsluften, ta ett dopp i Östersjön och koppla av på bryggan medan du lyssnar på vattnet som kluckar in mot land.

På den stora grönskande trädgården finner du huvudbyggnaden om 70 kvm. Renoverat kök i charmigt lantlig stil med öppen planlösning mot vardagsrummet. Väl utrustat kök med generösa arbetsytor och förvaringsmöjligheter. I vardagsrummet slås man av de imponerande fönsterna som sträcker sig både högt och brett vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och vacker utsikt över Östersjön. I anslutning till vardagsrummet finner du utgången till det härliga träddäcket i två väderstreck. Denna uteplats har även en inglasad del vilket gör det möjligt att njuta under sensommarkvällarna och ända in på hösten när kylan biter tag. I huvudbyggnaden finner du utöver detta två sovrum och ett badrum med tillgång till tvättmaskin.

I gästhuset på tomten finns ett allrum med plats för 2-4 bäddar, perfekt för den större familjen eller för att erbjuda sovplats till sina övernattningsgäster! Här har du även tillgång till två st privata bryggor. Intill en av bryggorna finner du en stuga med bastu och inglasat uterum.

På fastlandet finns möjlighet att hyra din egen bryggplats för att ta dig till och från Ålö med egen båt. Du kan även åka kommunal skärgårdsbåt med avgång från Fyrudden eller Breviksnäs - året om!

Drömmer du om skärgårdslivet? Då är du varmt välkommen att visa ditt intresse!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
14 557 kr/år
Tomtarea
5 570 kvm
Totalareal
9 870 kvm
Rum
3 rum
Såld
2021-09-02

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Lilla Ålö Talludden såldes av oss 2021-09-02. Se alla våra försäljningar i Gryt samt även på Lilla Ålö Talludden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.