Baggetorp 10

Baggetorp 10

Slutpris

875 000 kr


Baggetorp— Tjällmo— Motala

Baggetorp 10


Slutpris
875 000 kr

Baggetorp— Tjällmo— Motala

Idylliskt torp i Baggetorp!

Välkommen till Fridhemsberg, Baggetorp 10. Här finner du ett vackert fritidshus i ett lugnt område, perfekt för avkoppling från vardagen. Fastigheten ligger tillsammans med fastigheten Baggetorp 12, avskilt med en fantastisk utsikt över fälten runt omkring. Några kilometer bort från huset finner du den populära badplatsen vid Småängens camping, närmsta matbutik i Tjällmo. Fridhemsberg är praktiskt beläget med närhet till både väg 51 och 211 och har mindre än en timmes resa med bil till både Norrköping, Linköping och Örebro.

Huset erbjuder dig 3 rum och kök samt flera praktiska utrymmen med förvaring, redskapsbod, bastu- och relaxstuga med utedusch.

Nuvarande ägare har både Baggetorp 10 och Baggetorp 12 i sin ägo och nyttjar fastigheterna som en enhet. Här finns goda möjligheter och stora fördelar av att kunna förvärva båda fastigheterna ihop och få tillgång då till att nyttja alla dessa ytor och byggnader som fastigheterna har att erbjuda. Perfekt för den lite större familjen, släkt och vänner som hälsar på, eller om du bara vill få lite extra lugn och ro.

Varmt välkommen att kontakta oss med ditt intresse!


Boarea
80 kvm
Tomtarea
1 508 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2022-04-11

Mäklarhuset Norrköping

Denna fritidshus på Baggetorp såldes av oss 2022-04-11. Se alla våra försäljningar i Tjällmo samt även på Baggetorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.