Linköpingsvägen 69

Linköpingsvägen 69

Slutpris

2 275 000 kr


Finspång

Linköpingsvägen 69


Slutpris
2 275 000 kr

Finspång

Modernt och välvårdat boende i gemytliga Falla

Välkommen till Linköpingsvägen 69 i gemytliga Falla! Här finner du ett hem som har fått en hel del kärlek och omsorg de senaste åren, och nu är det redo att erbjuda en bekväm och modern livsstil.

I detta enplanshus med källare har du öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet, vilket skapar en inbjudande och social atmosfär. Köket har renoverats 2021 och har nu en fräsch och modern design. Övervåningen har genomgått en omfattande uppfräschning med nya ytskikt och golvvärme för extra komfort. En mysig kamin och en effektiv bergvärmepump har också installerats, vilket bidrar till lägre driftkostnader och säkerställer en behaglig inomhusmiljö.

Under 2022 har flera viktiga renoveringar genomförts, inklusive badrummet på övervåningen. Huset har även fått ett nytt utseende med fasadbyte och har blivit mer energieffektivt med frikyla. Tvättstugan har också fått en ansiktslyftning för att göra den mer praktisk och funktionell. I källaren har allrummet genomgått en renovering med förbättrade ytskikt och golvvärme. Här finns även en ny elcentral samt att man har renoverat avlopp och vattenrör.

På Linköpingsvägen 69 bor du på öppna och ljusa ytor, med två trevliga uteplatser samt en plan och lättskött trädgårdstomt. Här har du närhet till natur och promenadstråk och endast några minuter med bil till centrala Finspång.

Välkommen hem!


Boarea/biarea
90/90 kvm
Driftkostnad
43 286 kr/år
Tomtarea
874 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-10-28

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Linköpingsvägen såldes av oss 2023-10-28. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Linköpingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.