Fagerviksvägen 7

Fagerviksvägen 7

Slutpris

10 800 000 kr


Marmorbruket— Kolmården— Norrköping

Fagerviksvägen 7


Slutpris
10 800 000 kr

Marmorbruket— Kolmården— Norrköping

Storslagen sekelskiftescharm i toppskick

Man behöver faktiskt inte välja. I sällsynta fall kan man få nästan precis allt man önskar sig av ett boende. I alla fall om man gillar den svårslagna - och svårfunna - kombinationen av lyxigt lantlig, vattennära idyll och minimal restid till shopping, skolor och jobb.

Bara ett stenkast från natursköna Sandviken med båthamn, glasscaféer och restauranger - ca. 20 minuter från Norrköping City och 90 minuter från Stockholm - hittar vi denna fantastiska Bråvikspärla. Med direkt närhet till tågstation, bussar och motorväg är det lätt att ta sig runt, samtidigt som platsen är helt avskild och skyddad från både insyn och trafikljud.

Längs den lilla grusväg som utgör den sista biten, känner vi hur tempot sjunker. Här råder lugn och fullkomlig stillhet. Väl gömd i lummig Kolmårdsgrönska reser sig den magnifika villa som kan bli din nya plats att längta hem till. En extraordinärt vacker samlingsplats för familjen, för livskvalitet och njutning.

Villans 405 kvadratmetrar fördelar sig på två våningar med genomgående generösa sällskapsytor. Det rymliga köket på nedre plan flyter samman med matsalen och vidare in i ett av sällskapsrummen. Flertalet toaletter, badrum med bastu och dusch och de många förvaringsutrymmena gör att man aldrig behöver trängas. Den pampiga huvudentrén, med sina dryga sex meter i takhöjd, sätter känslan av luft och rymd i hela byggnaden och i hjärtat av huset leder den specialdesignade trappan oss vidare.

På övre plan väntar ett Master Bedroom med badrum En Suite. Även här uppe finns stora gemensamhetsutrymmen och ytterligare två sovrum där du rofyllt somnar till vågornas brus. Behöver du fler sovrum kan relativt enkla modifieringar fördela de generösa ytorna efter egna önskemål. Husets vackra trägolv består av ömsom breda ekplankor och ömsom restaurerade originalplankor i furu. Dörrarna är bevarade sedan tidigt 1900-tal, renoverade och tillbakahängda och inte mindre än fem kakelugnar skänker värme åt både själ och inomhusmiljö.

Genom de många, handgjorda, linoljemålade fönstren med sekelskiftesspröjs vilar du blicken på den milsvida utsikten över Bråviken. Havsutsikten finns ständigt närvarande och det enda som stundom skymmer, är det egna, väl tilltagna pool- och altandäcket. Här njuter du av solens strålar från morgon till kväll och badar ostört i bara mässingen. Skulle du få nog av hemmets natursköna vrå, kan du följa den korta stigen längs bergskammen ner till bryggan, med möjlighet till egen båtplats.

Varmt välkommen på visning….


Boarea
405 kvm
Driftkostnad
57 800 kr/år
Tomtarea
2 188 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-22

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Fagerviksvägen såldes av oss 2021-09-22. Se alla våra försäljningar i Kolmården samt även på Fagerviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.