Björnlundavägen 48

Björnlundavägen 48

Slutpris

1 750 000 kr


Kolmården— Norrköping

Björnlundavägen 48


Slutpris
1 750 000 kr

Kolmården— Norrköping

Välkommen till Björnlundavägen 48,

Nu finns möjlighet att förvärva en fastighet om totalt 70 kvadratmeter fördelat på två rum och kök med en stor hall/ allrum med plats för matgrupp samt med god förvaring. Kök och badrum är av något äldre modell men fullt funktionella.
På husets baksida finns en altan med tak som man når genom altandörr från hallen eller sovrummet. På fastigheten finns även en förrådsbyggnad.

Huset är beläget på en skogstomt med hörnläge på höjden i populära Strömsfors. Här bor ni med närhet till skogsområden, elljusspår, lekpark och endast några hundra meter till bad i Böksjön. På promenadavstånd finns busshållsplats och till Krokeks centrum är det endast 2 km där ni hittar affärer, apotek, restauranger och vårdcentral samt skolor och förskolor.

Då fastigheten förmedlas genom dödsbo och kunskapen om fastigheten är begränsad säljs därmed fastigheten med generell friskrivningsklausul där köparen godtar fastighetens skick och avstår därmed från alla anspråk mot säljaren på grund av fel eller brister i fastigheten. På fastigheten har även växten Parkslide uppmärksammats.


Välkommen att anmäla ert intresse redan idag!


Boarea
70 kvm
Driftkostnad
34 800 kr/år
Tomtarea
1 269 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Björnlundavägen såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Kolmården samt även på Björnlundavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.