Albrektsvägen 21 Lgh 1103

Albrektsvägen 21 Lgh 1103

Slutpris

3 200 000 kr


Centralt— Norrköping

Albrektsvägen 21 Lgh 1103


Slutpris
3 200 000 kr

Centralt— Norrköping

Ljus och modern ägarlägenhet med centralt läge

Välkommen till denna genomgående ljusa ägarlägenhet om 3 rum och kök på Albrektsvägen 21. Här bor du på 72 välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning, modern standard, fräscha ytskikt och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. En rymlig inglasad balkong i sydostläge ger möjlighet att njuta av både soluppgångar och lugna kvällar. Bostaden bjuder även två sovrum, bra förvaringsmöjligheter samt tvättmaskin och torktumlare i lägenheten för en praktisk och bekväm vardag. Byggnaden är uppförd 2017 vilket medför att allting är i mycket gott skick.

Bekvämt belägen på våning två med hiss och möjlighet till parkering i huset.

Här bor du intill några av stadens välkända promenader och fina grönområden samt med endast några minuters promenad till Norrköping city och allt vad det har att erbjuda.

Några av fördelarna med att bo i en ägarlägenhet jämfört med en vanlig bostadsrättslägenhet är bland annat ökat självbestämmande och frihet när det kommer till sådant som renoveringar/ombyggnation av den egna bostaden samt vid uthyrning, överlåtelse eller pantsättning av lägenheten. Dessutom betalar du ingen vanlig månadsavgift utan endast driftkostnader samt en avgift till samfälligheten. Lagfart och pantsättning av en ägarlägenhet fungerar på samma sätt som vid köp av en fastighet. Dessutom är juridisk person godkänt.

Välkommen att kontakta oss för att boka din visning!


Boarea
72 kvm
Driftkostnad
3 253 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 6 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Äganderätt
Såld
2024-01-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Albrektsvägen såldes av oss 2024-01-30. Se alla våra försäljningar i Norrköping samt även på Albrektsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.