Degelvägen 9 / Rejmyre / Finspång

Barnvänligt - Billigt -Bergvärme !

Slutpris
675 000 kr
Boarea/biarea
93/90 kvm
Driftkostnad
39 254 kr/år
Tomtarea
996 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-11-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Degelvägen såldes av oss 2018-11-12. Se alla våra försäljningar i Rejmyre samt även på Degelvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rejmyre är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktiskt boende för en barnfamilj där dagis ligger på andra sidan gatan! Lugn fin miljö med gångavstånd till skola, fina grönområden och samhällets centrala delar där det finns både affär, pizzeria, gästgiveri och det mysiga glasbruksområdet med alla sina småbutiker av allehanda slag. Närhet till sjön Hunn, fina bär- och svampmarker. Här kan den händige verkligen få utlopp för all sin kreativitet, riva, snickra, bygga, måla osv. Efter renovering har Du ett praktiskt hus som Du själv satt Din personliga prägel på! Hörntomt med mycket grönska, äppelträd och div andra växter och en gräsmatta för spel och lekar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.