Nydalen 1 / Skänninge / Mjölby

Mysigt torp med kakelugnar!

Slutpris
1 060 000 kr
Boarea/biarea
45/45 kvm
Driftkostnad
5 724 kr/år
Tomtarea
1 511 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-09-03
Bostaden är såld!

Denna villa på normlösa såldes av oss 2020-09-03. Se alla våra försäljningar i Skänninge samt även på normlösa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av normlösa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mysigt torp med anor från 1830-talet om ca 45m² beläget på egen åkerö. Torpet renoverades varsamt -99 med bevarade detaljer och är därefter löpande underhållet.
Boningshuset omfattar kök med fungerande vedspis, allrum och sovrum med fungerande kakelugnar. Bod vidbyggd i vinkel med boningshuset och innehåller gästrum, två redskapsbodar samt vedbod. På tomten finns även gästhus med framdragen el och utedass samt duschrum. Trädgård med fruktträd och bärbuskar och stora möjligheter till odling. I närområdet finns badplats inom cykelavstånd. Närhet till Mantorp med butiker och service, Linköping nås inom 25min med bil.
Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.