Alvägen 10

Alvägen 10

Slutpris

2 500 000 kr


Skärblacka— Norrköping

Alvägen 10


Slutpris
2 500 000 kr

Skärblacka— Norrköping

Tvåplansvilla i barnvänliga Alhagen!

Välkommen till Alvägen 10!

Här möts du av en tvåplansvilla i ett populärt område av Skärblacka. Insidan av huset erbjuder renoverade ytskikt med målade väggar i moderna färgval. Köket är idag arbetsvänligt men du får möjligheten att utforma ditt drömkök om du väljer att renovera det. Duschrum är kanske det mest akuta att fixa i ordning, säljarna hade som avsikt att bygga nytt duschrum med tvättstuga i det som nu är groventré. I helhet har bostadshuset spatiösa rum med högt i tak och fina ljusinsläpp. På entréplan vi en stor hall, kök, vardagsrum samt badrum. Tar vi oss en trappa upp finner vi tre stora sovrum, varav ett sovrum har utgång till fastighetens balkong med bra solläge. Fastigheten har en tomten på strax över 1 300 kvm. Under året har tomten förbättrats i form av ny jordyta samt plantering av gräs på fram och baksida av fastigheten. Här kommer du kunna springa barfota i det nya gräset inom kort. Förutom ovanstående så har fastigheten renoverats i form av ny dränering under våren 2022.

Alvägen 10 ligger i barn- och familjevänligt område i Alhagen och med närhet till Skärblacka där det finns förskolor och grundskola, vårdcentral, simhall, ishall, matbutiker, pizzerior och restauranger samt ett rikt friluftsliv för hela familjen. Fina förbindelser till Norrköping med buss och pendeln i Kimstad och endast 15 minuters bilfärd in till Norrköping.

Välkommen att anmäla er på visning!


Boarea
148 kvm
Driftkostnad
45 750 kr/år
Tomtarea
1 365 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-06-01

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Alvägen såldes av oss 2022-06-01. Se alla våra försäljningar i Skärblacka samt även på Alvägen.

Boka värdering
Robert Willman Borvik, ansvarig mäklare i Norrköping

Robert Willman Borvik

Ansvarig mäklare
Tobias Backman, assistent i Norrköping

Tobias Backman

Assistent

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.