Åsenstugan 1

Åsenstugan 1

Slutpris

5 550 000 kr


Ämtö— Valdemarsvik

Åsenstugan 1


Slutpris
5 550 000 kr

Ämtö— Valdemarsvik

Skärgårdsdröm i Gryts skärgård!

Nu erbjuds en unik möjlighet att bli ny ägare till denna skärgårdspärla med högt läge och slående utsikt belägen på Ämtö i vackra gryts skärgård.
Bostadshuset uppfördes 2006 med hög standard och öppen planlösning med stora glaspartier i två väderstreck. Bostadens hjärta är det stora mot kök och matsal öppna allrummet där du från två öppningsbara glaspartier erbjuds fantastisk havsutsikt och ges även access till stort trädäck med pool. I allrummet finns även en braskamin. Köket erbjuder hög standard med både gas och vedspis och full maskinell utrustning. Vidare finns två sovrum varav ett större med öppningsbart glasparti och havsutsikt från sängen samt helkaklat badrum med bastu.
På tomten finns även två gäststugor varav en är fullt utrustad och omfattar allrum med kök, två sovrum och badrum. Vedskjul och förråd utedass med wc.
Ett stenkast från tomten har man egen sjöbod och brygga med servitut på fastlandet har man genom samfällighet tillgång till en båtplats och två bilplatser.
Detta skärgårdshus är uppförd med åretruntboende i åtanke men är också perfekt som lyxigt fritidsnöje.
Välkomna på visning!


Boarea/biarea
83/4 kvm
Driftkostnad
36 401 kr/år
Tomtarea
3 494 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.