Syltvik Bäckfall 1

Syltvik Bäckfall 1

Slutpris

3 400 000 kr


Gryt— Valdemarsvik

Syltvik Bäckfall 1


Slutpris
3 400 000 kr

Gryt— Valdemarsvik

Idyllisk "hide-away" nära Gryts skärgård!

Varmt välkomna till denna idylliska "hide-away" i Syltvik Bäckfall, nära Gryts vackra skärgård.

Denna vackra och gemytliga oas ligger endast 20 min utanför Valdemarsvik, med ett fridfullt och ostört läge mitt bland skogens lugn, ungefär 500 meter till havet. Här finner ni en vacker och gedigen timmerstuga med tre rymliga rum och kök, duschrum och bastu samt WC och tvättstuga. Allt som behövs för att kunna förlänga somrarna i detta paradis. Till fastigheten följer också tre komplementbyggnader med många sovplatser och rum för gäster och vänner som är på besök!

Denna bostad ligger rofyllt bland skog och mark, med en fin lummig trädgård och tomt om totalt 3 323 kvm. Med endast 4-5 minuters lätt traskandes gång når ni det böljande blåa vattnet, där det finns två bryggor samt båtplatser som följer med fastigheten. Här kan ni fånga solens sköna strålar på bryggorna, ta ett svalkande dopp i vattnet eller försöka fiska upp dagens middag. För den som gillar att plocka och tillaga svamp så finns gott om det runt husknuten!

Här finns verkligen möjligheten för att kunna koppla av och finna återhämtning. Luta dig tillbaka, antingen i trädgårdens grönskade miljö eller på bryggan och lyssna in fåglarnas kvitter eller det skvalpande vattnet. För den med båt så kan ni ta er ut på havet för att upptäcka Gryts vackra skärgård, med närhet till Harstena, Fyrudden och Gryts varv!

Välkommen hem!


Boarea/biarea
94/12 kvm
Driftkostnad
25 200 kr/år
Tomtarea
3 323 kvm
Rum
3 rum (2-6 sovrum)
Såld
2021-04-02

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Syltvik Bäckfall såldes av oss 2021-04-02. Se alla våra försäljningar i Valdemarsvik samt även på Syltvik Bäckfall.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.