Särstad 7

Särstad 7

Slutpris

3 000 000 kr


Vikbolandet— Norrköping

Särstad 7


Slutpris
3 000 000 kr

Vikbolandet— Norrköping

Sekelskiftsvilla med idylliskt läge på Vikbolandet!

Välkommen till en härlig sekelskiftsvilla med gott om utrymme för odlingar kreativt skapande. Ett perfekt boende för er som söker en fristad från stadens hektiska tempo. Invändigt finner ni charmiga och rustika inslag så som eldstad och trägolv i kombination med mer modern utrustning och komfort. Under åren har huset genomgått en del välavvägda renoveringar och upprustningar, bl.a. en bastu i anslutning till duschrummet med egen ingång.

På fastigheten finns ett dubbelgarage som rymmer gott om förvaring och på uppfarten plats för flertalet bilar och husvagn om så önskas. Här finns även ett rött hus med vita knutar med anslutande förråd, ett praktiskt vedskjul för optimal vedförvaring samt jordkällare. I trädgården finns flera platser där ni kan njuta av lugnet och den grönskande naturen. Här kan ni koppla av under det enorma vårdträdet, njuta av frisk luft och omge er med trädgårdsarbete, lek och utomhusaktiviteter.

Särstad 7 är ett perfekt hem för er som vill bo rofyllt men bara ha 10 minuters bilresa till matbutiken. En plats där ni kan koppla av och njuta av naturens skönhet samtidigt som du har bekvämligheterna av det moderna livet inom räckhåll.

Vikbolandet har verkligen det bästa av allt. Smidigt avstånd till Norrköping dit ni tar er på max 30 min. Inom 10 min har ni Östra Husby med allt som erbjuds i form av bensinstation, mataffär, apotek, pizzeria och skola F-9. Om ni föredrar den svenska skärgården så nås Arkösund med ett stort utbud av aktiviteter, boende och restauranger och Mauritzbergs sagolika slott med restauranger, golfbana, kapell och hotell endast på ca 20 minuter ifrån er gröna plats.


Boarea/biarea
196/21 kvm
Driftkostnad
36 519 kr/år
Tomtarea
4 364 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2024-04-22

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.