Rönnäs Norra sjövägen 759 / Rönnäs / Ydre

Slutpris
1 450 000 kr
Boarea/biarea
60/50 kvm
Driftkostnad
15 870 kr/år
Tomtarea
2 306 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-06-02
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rönnäs Norra Sjövägen såldes av oss 2017-06-02. Se alla våra försäljningar i Ydre samt även på Rönnäs Norra Sjövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rönnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt läge med sjöutsikt över sjön Sommen finner ni här och även ett trevligt Rörvikshus från -87 i gott skick!

Fyra rum och kök fördelat på två mindre sovrum, ett större föräldrasovrum, kök med tillhörande matplats med öppen planlösning mot vardagsrum. Vardagsrum med vinkel där man har fin utsikt ut över sjön samt utgång till den generösa altanen med soligt läge hela dagen.
Huset har även källardel med god takhöjd, perfekt verkstad eller varför inte göra den beboelig. Tillhörande friggebod om ca 15 kvm med praktisk redskapsbod till den grönskande trädgårdstomten.

Tomten flyter samman med grannfastigheten som säljs tillsammans med denna adress. Fastigheterna Ydre Rönnäs 7:59 och 7:60 säljs i ett paket till ett och samma pris.

Samfällighet för väg, kommunalt v/a, båthamn och grönområde.

Ett mycket trivsamt sommarboende som även går att nyttja vintertid. Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration