Badvägen 2C, lgh C1202

Badvägen 2C, lgh C1202

Slutpris

2 600 000 kr


Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Badvägen 2C, lgh C1202


Slutpris
2 600 000 kr

Åhus - Täppet— Åhus— Kristianstad

Känslan av lyxig semester vid medelhavet!

Känslan av lyxig semester vid medelhavet får man i denna lägenhet med balkong i syd/västläge för härlig eftermiddags-/kvällssol i Brf Åhus Brygga. 34,5 välplanerade kvm med sovrum, allrum och kök samt balkong. Genomgående väldigt hög standard på alla materialval såsom kök och badrumsinredning från Ballingslöv, vitvaror från Miele, helkaklat badrum, vackra golv mm. Dessutom ingår samtliga designmöbler och inventarier i köpet vilka kommer från ledande skandinaviska leverantörer såsom Källemo, Ire, Lammhult, Edblad, Hilding för att nämna några. Under husen finns förråd som du smidigt når via hissen och intill Kantarellbadet finns utomhusparkering.

På området finns solterrass med badhytter, spabad, bastu och relaxavdelning – allt exklusivt för dig som väljer att bo på Åhus Brygga. När du inte vill nyttja boendet för egen del tillåter stadgarna att du hyr ut i andra hand. Om du inte önskar ta hand om uthyrningen själv finns det kopplat en tjänst som hjälper till med detta.

Området kring Åhus Brygga skapar en kontinental känsla med trädäck i anslutning till stranden. De nybyggda husen genererar liv och rörelse vilket gör Åhusstrandområdet ännu mer tilltalande med restauranger, Padel on the beach, tennisbanor, Kristianstad/Åhus golfbana och inte minst sandstränderna. Allt för att göra det goda livet ännu godare.

De tre vackra huskropparna ligger granne med det fräscha Kantarellbadet och en helt ny hotellanläggning som stod klart sommaren 2022. Sammantaget bildas en helhet som gör området ännu mer attraktivt – inte bara under sommaren.

Så fundera på vad ordet ”livskvalitet” innebär för dig. Om det inkluderar en välplanerad lägenhet/svit, skönt strandliv med eget spa samt närheten till Österlen och allt vad Skåne har att erbjuda, då har du hamnat rätt. Varmt välkommen på visning!


Boarea
34.5 kvm
Avgift
1 411 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2023-03-06

Mäklarhuset Åhus & Kristianstad

Denna lägenhet på Badvägen såldes av oss 2023-03-06. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Badvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.