Sankt Jörgens väg 15A / Åhus - Transval / Åhus / Kristianstad

Perfekt familjevilla!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea/biarea
169/18 kvm
Driftkostnad
40 164 kr/år
Tomtarea
1 041 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2017-05-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Sankt Jörgens Väg såldes av oss 2017-05-29. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Sankt Jörgens Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Transval är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trivsam och smakfull villa med gott om plats för familjen!
Interiör erbjuder villan en tilltalande planlösning med fem bra sovrum, två helkaklade badinteriörer, vardagsrum, kök och matsal i öppen planlösning med en kamin som värmer underbart under kalla vinterkvällar. Ett hem skapat för umgänge med öppna ytor och goda ljusinsläpp. Lättskött tomt med gräsmatta för lek och stoj. Villan ligger tryggt och barnvänligt vid slutet av återvändsgata och bara några minuters cykelväg till bland annat golfbana, havet och Köpmannagatan. Villan är förbesiktigad och dokumenterad vilket är en stor trygghet för nya ägaren. Varmt välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration