Tätörtsvägen 3A / Åhus - Täppet / Åhus / Kristianstad / Nyproduktion

Unikt tillfälle att förvärva bekymmersfritt boende i toppklass!

Brf Ängssyran
Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
ca 113 kvm
Avgift
4 550 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-05-05
Bostaden är såld!

Denna parhus på Tätörtsvägen såldes av oss 2020-05-05. Se alla våra försäljningar i Åhus samt även på Tätörtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åhus - Täppet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu uppförs sex 1-plans parhus med bostadsrätt i sköna Åhus för er som uppskattar ett bekvämt och bekymmersfritt boende! Bostäderna kommer att bestå av 3-4 rum och kök och byggs som lågenergihus. Husen är väl genomtänkta såväl inomhus som utomhus där både garage, plattsättning och anlagd gräsmatta ingår. Här har man närhet till busshållplats där "pendeln" går in till centrala Åhus såväl som till Kristianstad. Man har även närhet till såväl havet som 36-håls golfbana i toppklass. Varmt välkomna att boka en tid för ett personligt möte med oss på Mäklarhuset om ni önskar mer information kring projektet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten