Härningevägen 179 / Ängelholm

Lugnt och lantligt beläget me den extra tomt

Slutpris
695 000 kr
Boarea/biarea
90/5 kvm
Driftkostnad
28 020 kr/år
Totalareal
1 870 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Härningevägen såldes av oss 2018-10-18. Se alla våra försäljningar i Ängelholm samt även på Härningevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härningevägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ett fritidsboende eller åretruntboende för den på ett lugnt och lantligt läge men ändå med närhet till allt. På Härningevägen 179 bor du på 90 kvm fördelat på 1 1/5 plan med hall, badrum med dusch, charmigt vardagsrum med synliga bjälkar i tak (lågt i tak) samt en trivsam kamin, nyrenoverat kök från 2017, matsal och hela tre stycken sovrum. Från huset har ni med utsikt över omkringliggande fält. Här erbjuds en lummig hörntomt med grönska och flera uteplatser. Huset är belägen på lugnt och fridfullt läge men ändå med närhet till det mesta. Till fastigheten hör en extra tomt. Se tomtkarta på vår hemsida.

Kort bilväg till både Ängelholm och Helsingborg. Här finns det stora möjligheter att sätta din egen prägel och leva nära både natur och stad. Här bor ni i lugna kvarter där skolbussen går alldeles i närheten. Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.